L'exèrcit dels EUA perd el contacte amb dos avions militars que sobrevolaven territori iraquià

L'exèrcit nord-americà ha perdut el contacte aquesta matinada amb dos avions militars que sobrevolaven territori iraquià, segons ha informat el comandament central de les forces armades dels Estats Units. Els aparells desapareguts són dos avions de combat F-A 18 que s'havien enlairat hores abans des d'un portavions nord-americà. No s'ha fet públic encara el nombre de tripulants que anaven a bord. <br>
L'exèrcit dels EUA perd el contacte amb dos avions militars que sobrevolaven territori iraquià
Iraq

L'exèrcit dels EUA perd el contacte amb dos avions militars que sobrevolaven territori iraquià

L'exèrcit nord-americà ha perdut el contacte aquesta matinada amb dos avions militars que sobrevolaven territori iraquià, segons ha informat el comandament central de les forces armades dels Estats Units. Els aparells desapareguts són dos avions de combat F-A 18 que s'havien enlairat hores abans des d'un portavions nord-americà. No s'ha fet públic encara el nombre de tripulants que anaven a bord.
Actualitzat
L'exèrcit nord-americà ha admès haver perdut el contacte amb dos avions militars que sobrevolaven territori iraquià. No obstant, el comandament central de les forces armades dels Estats Units ha assegurat que no han tingut notícia de cap atac insurgent en el moment de perdre el contacte.

La cadena de televisió nord-americana NBC ha apuntat la possibilitat que els dos avions hagin topat entre ells, una hipòtesi que no ha estat confirmada per l'exèrcit dels Estats Units.

L'abril del 2003, un avió de la marina nord-americana va ser abatut mentre sobrevolava l'Iraq en una missió. Sobre el terreny, la violència continua i 24 iraquians han estat morts en vuit atemptats després d'un cap de setmana especialment sagnant.

A més, dotze terroristes iraquians vinculats a la xarxa del jordà Abu Mussab al-Zarqawi han estat morts durant una operació de les forces multinacionals a prop de la ciutat iraquiana de Qam, prop de la frontera amb Síria, segons ha informat l'exèrcit nord-americà, que també ha anunciat la mort d'un dels seus soldats en l'explosió d'una bomba llançada contra un comboi dilluns als voltants de l'aeroport de Bagdad.

NOTÍCIES RELACIONADES