Pascual Salvador, amb Lourdes Méndez, Javier Ortega Smith i José Manuel Marín Gascón, en un acte electoral de Vox (@Vox_Múrcia)
Pascual Salvador, amb Lourdes Méndez, Javier Ortega Smith i José Manuel Marín Gascón, en un acte electoral de Vox (@Vox_Múrcia)

L'executiva de Vox a Múrcia dimiteix per "excés de feina" després de la victòria del 10N

Segons el partit, abans de les eleccions van incrementar el nombre d'afiliats un 1.500% i "no donaven l'abast"

Actualitzat

L'executiva regional de Vox a Múrcia, on va guanyar les passades eleccions generals i va aconseguir tres diputats, ha dimitit en bloc a causa "del gran creixement" experimentat per la formació des del seu naixement, segons ha dit el vicesecretari de Joventut, David Ibáñez.

A partir d'ara es nomenarà una gestora, amb membres que decidirà la direcció nacional del partit, encara que es preveu que alguns dels que han dimitit continuïn a la cúpula de la formació.

Múrcia va ser l'única regió on Vox va guanyar les eleccions, on va aconseguir 3 dels 10 diputats que li corresponen. El PP també en va aconseguir 3; el PSOE, 3 més i Podem-Esquerra-Unida, 1.

Ibáñez ha dit que havien pres la decisió de dimitir "des d'abans dels comicis per l'increment de més d'un 1.500% del nombre d'afiliats (es va passar de 140 a 2.600 a tota la comunitat), i la càrrega de treball que suposa el grup parlamentari amb quatre diputats a l'Assemblea Regional de Múrcia."

El vicesecretari de joventut ha destacat "l'excés de treball" de l'executiva regional pel "gran creixement" des del seu naixement.

"No donàvem l'abast."

L'abril que ve s'escollirà una nova directiva després d'un procés electoral intern.

Tant Ibáñez com el president regional de Vox, Pascual Salvador, també diputat autonòmic, portaven tres anys i mig al partit.

Segons el missatge que s'ha enviat als coordinadors municipals i als regidors, "després de l'èxit de les eleccions a Múrcia, atribuïble a cadascun dels simpatitzants, militants i quadres directius, Vox a la regió necessita canviar la seva organització i persones noves han d'incorporar-se". I s'acomiaden així:

"Múrcia és l'illa verda a Espanya. Sense por a res ni a ningú."

Ho signen Pascual Salvador, Mabel Campuzano, David Ibáñez, Alba Peña i Paco Carrera.

 

 

ARXIVAT A:
Vox
Anar al contingut