L'exdirector de l'FMI Dominique Strauss-Kahn, en una imatge d¡arxiu.
L'exdirector de l'FMI Dominique Strauss-Kahn, en una imatge d'arxiu
París

L'exdirector de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, serà jutjat per proxenetisme a França

L'exdirector executiu del FM, Dominique Strauss-Kahn serà jutjat en relació amb una suposada trama d'explotació sexual a la ciutat de Lilla, coneguda pel nom de l'Hotel Carlton, on s'havia organitzat. Strauss-Kahn havia escapat fins ara d'aquest cas. Havia reconegut haver participat en orgies, però assegura que això no té res a veure amb cap xarxa de proxenetisme.

Actualitzat
L'exdirector executiu del FMI, Dominique Strauss-Kahn, serà jutjat finalment per proxenetisme a França, segons ha confirmat la fiscalia en relació amb una suposada trama d'explotació sexual a la ciutat de Lilla, coneguda pel nom de l'Hotel Carlton, on s'havia organitzat. Strauss-Kahn havia escapat fins ara d'aquest cas. Havia reconegut haver participat en orgies però assegura que no té res a veure amb cap xarxa de proxenetisme.

En una primera reacció, l'advocat de l'exministre socialista Richard Malka, ha dit a la cadena de televisió "BFM TV" que "no és una sorpresa, a la vista de com s'ha desenvolupat la instrucció" i pel "acarnissament dels jutges".
Anar al contingut