Alberto Fernández Díaz va anar a votar al Centre Cívic Teixonera.
Alberto Fernández Díaz va anar a votar al Centre Cívic Teixonera.
Barcelona

L'exdiputat d'ERC Joan Puig nega haver suplantat Alberto Fernández a la consulta de la Diagonal

L'exdiputat d'ERC Joan Puig ha negat haver suplantat el popular Alberto Fernández Díaz en la consulta sobre la reforma de l'avinguda Diagonal de Barcelona, al maig. Segons fonts pròximes al cas, que cita l'agència Europa Press, Puig ha admès que va rebre un missatge pel qual va saber què havia passat, però que mai no va saber la identitat de la persona suplantadora. Puig manté que diverses persones tenen accés al número de telèfon i a l'ordinador d'empresa des del qual algú va votar en nom del dirigent popular barceloní.

Actualitzat
Suposadament, un membre del Col·lectiu 2014 de reflexió nacionalista va enviar un missatge de mòbil i va fer servir un ordinador de la seva empresa per votar en nom del president del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz. L'Ajuntament de Barcelona va denunciar els fets el 13 de maig, l'endemà de la votació fraudulenta. 

El fiscal manté que el presumpte autor de la suplantació va actuar amb ple coneixement de l'acte, que va justificar per demostrar que el sistema de votació del referèndum no tenia totes les garanties de seguretat pertinents. Joan Puig, que va ser diputat d'ERC al Congrés, s'ha desvinculat dels fets i ha afegit que el dia en qüestió no era a Barcelona. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut