Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tarragona

L'exalcalde de Tarragona resa perquè no plogui

Si el conseller de Medi Ambient va dir que, tot i ser agnòstic, s'havia encomanat a la Moreneta perquè plogués, ara és el diputat de CiU i exacalde de Tarragona Joan Miquel Nadal que s'ha adreçat als sants. Ho ha fet, però, perquè no plogui, i ha justificat que només així s'afrontarà d'una vegada per totes el problema de la manca d'aigua. Nadal ha dit: "Reso a la Verge perquè no plogui... és que si plou ja estarà solucionat. Vostès no vindran a preguntar res, el Zapatero dirà que ja està arreglat... a veure si som capaços de solucionar el tema, i fa l'estranya sensació que en aquest 'puto' país solament s'arregla una cosa quan el problema és gruixut".

Actualitzat

Joan Miquel Nadal ha assegurat que el tema de l'aigua s'ha convertit "en una broma de país i un gran circ" en què el titular de Medi Ambient s'encomana a la Moreneta. També ha reclamat als alcaldes del Camp de Tarragona que no cedeixin aigua dels aqüífers i ha remarcat que són l'única reserva d'aigua del territori.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut