Presentació de Level al Prat
Presentació de Level al Prat
Barcelona

La "low-cost" Level s'estrena al Prat amb el vol directe a Los Angeles

L'aeroport de Barcelona guanya pes com a "hub" de vols intercontinentals amb l'aposta de Level i Norwegian

RedaccióActualitzat

Dos mesos i mig després de presentar a Barcelona la marca Level, aquesta "low-cost" de vols transoceànics comença a operar des de l'aeroport del Prat. Level s'ha estrenat aquest dijous amb el vol directe Barcelona-Los Angeles, un vol inaugural que disposarà de dues freqüències setmanals. Es tracta de la primera operació de baix cost de llarg radi a tot Espanya.

Aquest divendres, Level -del holding IAG, integrat per Iberia, British Airways i Vueling- estrenarà la connexió entre Barcelona i San Francisco, que anirà seguida de Punta Cana, el 10 de juny, i Buenos Aires, el 17 de juny. 

El vol de Level a Los Angeles haurà de competir amb el que estrena d'aquí només 4 dies Norwegian. L'escandinava també de baix cost volarà aquest estiu a Nova York, San Francisco i Miami

Barcelona, punt de sortida dels primers vols "low cost" entre Europa i Amèrica

Amb l'aposta de Level i Norwegian, l'aeroport de Barcelona guanya pes com a "hub" de vols intercontinentals. Ara bé, les aerolínies i la infraestructura posaran a prova la seva operativa, en un moment de forta competència entre companyies.

Tot això a les portes d'una temporada turística en què El Prat continuarà sumant vols intercontinentals, amb 11 destinacions inèdites des d'aquí.

L'Amèrica del Nord concentra bona part d'aquestes estrenes de connexions intercontinentals: es volarà a San Francisco, Los Angeles, Chicago, Boston, Miami, Punta Cana i l'Havana. 

L'Àsia i l'Orient Mitjà són uns altres mercats forts pels quals aposta El Prat: Teheran, Hong Kong, Xangai i Seül.

En total, 44 destinacions internacionals que converteixen El Prat, ara sí, en un "hub". Ara bé, un "hub" de baix cost. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut