Els concursants d'"Eufòria", en un moment del concert al Palau Sant Jordi (ACN)
Els concursants d'"Eufòria", en un moment del concert al Palau Sant Jordi (ACN)

L'"Eufòria" continua: primeres fites dels cantants després dels concerts del Sant Jordi

La Mariona signa el contracte discogràfic, el Triquell anuncia que prepara el primer disc i cinc concursants del programa tancaran el festival Sons del Món

Redacció/AgènciesActualitzat

Mariona Escoda, la guanyadora de la primera edició del programa de TV3 "Eufòria", ha signat el contracte discogràfic amb Música Global per començar la seva carrera professional.

El talent show atorgava al guanyador signar un contracte discogràfic i de "management", participar en el disc de La Marató d'aquest any i cantar la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio amb Miki Núñez.

Ara, la signatura del contracte s'ha fet realitat. La Mariona "està impacient i plena d'il·lusió per poder compartir amb els seus seguidors i seguidores el nou material musical en el qual està treballant", ha explicat la discogràfica.

"Eufòria en concert", la gran sorpresa del Sons del Món de Roses

El 7 d'agost, els cantants d'"Eufòria" Mariona Escoda, Triquell, Llum, Scorpio i Edu clouran la 15a edició del Sons del Món de Roses. 

Els participants del nou concurs musical d'èxit hi interpretaran part del repertori del programa. A més, s'hi podran sentir cançons pròpies, i serà una de les primeres vegades que s'interpreten en públic.

Els cinc concursants compartiran escenari amb grans artistes com Andrés Calamaro, Ben Harper, Gipsy Kings, Alvaro Soler, Robe i Oques Grasses.

El Triquell entrarà aviat a l'estudi

El segon concursant més votat del programa, Cesc Triquell, ha anunciat que presentarà el 13 de maig el seu disc al Guitar BCN amb una primera cançó que mantindrà l'estil que ha demostrat al concurs: pop i música urbana. 

El segell que publicarà el disc és "Halley Records", la discogràfica d'artistes com Oques Grasses, Stay Homas, Lildami o Els Catarres.

"Eufòria" sense fi

Aquest cap de setmana, els concursants han fet vibrar el Palau Sant Jordi, amb 17.000 espectadors i dues hores d'espectacle.

Precisament, "Euphoria" va ser el primer tema que hi va sonar i van seguir fins a 39 cançons més, la majoria de les quals es van poder veure durant el programa televisiu, com "Crazy in love", "Bam bam" o  "Sobreviviré".

Les entrades per al primer concert es van exhaurir en pocs dies.
Les entrades per al primer concert es van exhaurir en pocs dies

Fa una setmana, l'Acadèmia de Televisió i de les Ciències i les Arts de l'Audiovisual anunciava la nominació d'"Eufòria" als Premis Iris 2022.

Entre les més de 450 candidatures presentades, les nominacions van ser "Eufòria", la sèrie infantil "Mironins" i Carles Porta, director de "Crims". El nom del guanyador es donarà a conèixer al novembre durant la celebració dels Premis Iris.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut