L'Estudiantes sorprèn el Winterthur Barça al Palau i s'avança en els quarts del "play-off"

L'Estudiantes ha donat la sorpresa en el primer partit dels quarts de final del "play-off" pel títol de la Lliga ACB. Els madrilenys han superat d'un punt el Winterthur Barça, 73-74, i s'avancen en l'eliminatòria. Els blaugrana han dominat el partit, però un parcial de 0-11 amb dos tirs lliures de Carlos Jiménez a un segon del final han donat la volta al marcador. Aquest és el primer cop que l'Estudiantes supera el Barça al Palau.

El Winterthur Barça s'ha complicat l'eliminatòria dels quarts de final dels "play-off" pel títol de la Lliga ACB. Els blaugrana han fet un bon partit i han dominat l'Estudiantes en la major part del partit. De fet, després d'acabar el primer quart amb un punt d'avantatge (21-20), els de Manolo flores s'han situat a 8 punts al començament del segon, 32-24. Els madrilenys no han llançat mai la tovallola i sempre han estat dins del partit. Malgrat tot, el Barça era superior sobre el parquet i ha arribat al descans amb 5 punts de marge, 40-35. En el tercer període l'Estudiantes ha sortit disposat a donar la sorpresa. Només Davis aguantava el Barça en el marcador, 48-49. Amb el suport del públic els catalans s'han refet d'uns minuts foscos i han arribat als deu últims minuts de partit amb 6 punts a favor, 60-54. L'últim quart ha estat vibrant. L'Estudiantes, que ha encaixat un parcial de 14-2 i ha tornat a perdre per 8 punts (62-54), ha tret forces i amb una bona defensa ha anul·lat l'atac blaugrana. El Barça ha encaixat un parcial final de 0-11 que l'ha condemnat a la derrota. Els blaugrana han estat incapaços d'anotar en les últimes possessions i ha estat Carlos Jiménez, amb dos tirs lliures, qui ha decidit el partit a favor de l'equip madrileny. Aquest diumenge al matí a Vistalegre jugaran el segon partit d'aquesta eliminatòria. L'Etosa també dóna la sorpresa L'Etosa Alacant també ha guanyat. Ho ha fet a la pista de l'Unicaja per 5 punts de marge, 60-65. Qui no ha tingut problemes per guanyar el primer partit ha estat el Tau. L'actual finalista de l'Eurolliga ha apallissat el Gran Canària per 90-61. Aquest divendres es jugarà el quart partit. Un encontre que tindrà presència catalana. El DKV Joventut debutarà a la pista del Reial Madrid.