L'estrany robatori del mòbil de Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez, a Soto del Real

Pina explica a "El matí de Catalunya Ràdio" que la seva era l'única guixeta rebentada

Actualitzat

Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez, explica a "El matí de Catalunya Ràdio" com va ser el robatori del seu mòbil a la presó de Soto del Real.

L'advocat havia anat a veure el seu client i va deixar el mòbil a l'interior d'una de les guixetes en les que es deixen els objectes personals que no es poden entrar a l'entrevista amb els presos. Quan va sortir havien forçat el pany de l'armariet i el seu mòbil havia desaparegut.

L'advocat no vol pensar en males intencions però el seu era l'únic armariet que havia estat rebentat.

"Hi ha unes 70 o 80 guixetes i quan vaig sortir n'hi havia unes 30 o 40 que estaven tancades i l'única que van rebentar era la meva. No tinc cap teoria ni tinc cap explicació. El que sí m'han dit en el centre que és una cosa que no és gens habitual. Vull pensar que no té res a veure en que sigui l'advocat de Jordi Sànchez. Seria gravíssim."

 

 

Això va passar a finals de desembre. Pina ha reconegut que a l'aparell hi guardava dades sobre el procediment penal obert contra el seu client, Jordi Sànchez, expresident de l'ANC i actual diputat de JxCat.

A la zona d'aquests armariets no hi havia càmeres de seguretat, de manera que es fa difícil saber qui van ser l'autor del robatori. Arran del fets, n'hi han instal·lat.

Aquest dimecres a la tarda, Jordi Pina té una nova entrevista amb Jordi Sànchez a Soto del Real.

 

 

ARXIVAT A:
Procés catalàJudicialArticle 155Referèndum 1-O
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut