Barcelona

L'espectacle "Forever King of Pop" fa reviure l'esperit de Michael Jackson al Paral·lel

El productor de l'espectacle, que ja s'ha programat amb èxit a Madrid, avisa que aquest "no és un musical convencional", sinó que el defineix com un "híbrid entre concert i musical". Tot està pensat per reproduir l'ambient d'un dels concerts de Jackson i permetre a l'espectador conèixer el seu llegat artístic i musical. Els ingredients per aconseguir-ho són música en directe, cantants, ballarins, un cor de gospel i diversos dobles del cantant que ofereixen dues hores i mitja d'èxits i reprodueixen dos dels seus videoclips: "Thriller" i "Smooth Criminal". Entre aquests calcs de l'artista, destaca el barceloní Nèstor Luque, de només 8 anys.

Actualitzat
Fins al 12 de desembre Michael Jackson ressuscita cada vespre al Teatre Apolo del Paral·lel gràcies a l'espectacle "Forever King of Pop", amb el qual se li fa un homenatge a l'artista, desaparegut al juny del 2009. El muntatge aterra a Barcelona avalat per l'èxit de públic aconseguit a Madrid, on l'han vist més de 100.000 espectadors des que es va estrena al mes de març.

Més d'una trentena d'èxits de l'artista durant dues hores i mitja permetran a l'espectador estar en contacte amb el seu llegat artístic i musical. "No és un musical convencional", ha explicat el productor de l'espectacle, Carlos López, que també ha dit que s'ha apostat per la "qualitat vocal i els efectes especials". El responsable no amaga que no hi ha guió ni dramatúrgia.

López defineix la producció "com una festa al voltant de la música de Michael Jackson". Efectes especials, un cor de gospel, músics, cantants i ballarins són els encarregats de transmetre l'admiració que els productors professen a la figura del "rei del pop".

El valencià Fran Jackson, que a més del cognom comparteix amb Michael Jackson una gran similitud, és el protagonista del musical. No és l'únic doble en escena, ja que un altre imitador seu es desdobla exhibint dots vocals. A més, per representar la infantesa de l'artista, destaca la presència de Nèstor Luque, un jove talent de només 8 anys que després de practicar davant del mirall des dels cinc ara ballarà davant del públic.  

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut