Un "InfoK" especial dedicat a explicar què és el coronavirus i com cal protegir-se per evitar encomanar-se, el més vist a Internet
Un "InfoK" especial dedicat a explicar què és el coronavirus i com cal protegir-se per evitar encomanar-se, el més vist a Internet

L'especial "InfoK" sobre el coronavirus, rècord del programa a internet

Com explicar als més petits què és el coronavirus, què és el període d'incubació o la quarantena o què cal fer per prevenir contagis

RedaccióActualitzat

Hem de tenir por del nou virus de què tothom parla? D'on ha sortit, com es diu i quina pinta té? Per què diuen que s'assembla tant a la grip normal? Com ens n'hem de protegir? Cal tenir-li por?

 

Són les preguntes que tothom es fa des que es van conèixer els primers casos de transmissió d'un nou virus detectat a la Xina. I són les preguntes que també es fan els més petits.

Per aquesta raó, aquesta setmana el programa "InfoK" ha dedicat un especial a explicar de forma entenedora el que sabem fins ara del coronavirus. Un programa que ha estat un dels més vistos d'aquest informatiu per als més petits a internet: en tres dies l'han vist més de 53.000 usuaris i acumula més de 123.000 reproduccions.

Un èxit d'audiència que indica que els espectadors volen saber més coses sobre el coronavirus. Per aquest motiu, l'especial de l'"InfoK" es torna a emetre aquest diumenge a les 12.55 del migdia. També el pots veure en aquest enllaç:

 

 

L'especial dona dades concretes sobre l'origen del coronavirus, com es transmet, com avança la investigació científica o què cal fer per protegir-se'n. A més, un expert en emocions, Roger Ballescà, explica quina mena de por genera aquest nou virus i com es pot apaivagar. També explica conceptes com "confinament", "període d'incubació" o "quarantena".

ARXIVAT A:
TelevisióCoronavirus
Anar al contingut