Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol tanca l'estada a Peralada amb un clar triomf davant el Swansea City (4-0)

L'Espanyol ha tancat l'"stage" de Peralada amb un nou triomf. Els homes de "Tintín" Márquez han derrotat el Swansea City a Palamós (4-0). Tot i que l'equip de Robert Martínez estava més rodat físicament, els blanc-i-blaus han imposat la seva qualitat. En el minut 39, el capità Tamudo ha estat el primer a rematar de cap un servei de falta de Luis García. En el minut 65, Jonathan Soriano ha sentenciat després de resoldre un embolic dins l'àrea del conjunt gal·lès. Riera ha posat la cirereta amb un gran gol d'esperó i encara ha fet una altra diana en el minut 88.

S'han estrenat en aquesta pretemporada Raúl Tamudo, Riera i el porter Cristian Álvarez, que no van jugar en el primer amistós contra el Peralada. En canvi, el nou fitxatge, l'argentí Román Martínez, encara haurà d'esperar per disposar dels primers minuts amb el seu nou equip, tot i que s'ha desplaçat a Palamós per veure el partit.

La gira "perica" de pretemporada

Després l'equip blanc-i-blau viatjarà fins a Anglaterra per jugar contra el Manchester United el dia 2 d'agost. Tot seguit, els pericos es desplaçaran cap a Portugal per enfrontar-se el 7 d'agost contra l'Academia de Coimbra i el 9 davant l'Os Belenenses. Després viatjaran a Holanda per disputar quatre partits més: el 13 d'agost contra el Volendam, el 15 davant el Willem II, el 17 davant el De Graaschap i el 19 s'enfrontaran al Nec Nimega. El grup blanc-i-blau acabarà la gira a l'Estadi Olímpic de la Ciutat Comtal, on el 24 d'agost jugarà contra l'Udinese al Trofeu Ciutat de Barcelona.