Espanyol

L'Espanyol s'estrena amb una plàcida golejada contra un dèbil combinat amateur de la Vall d'Aran (0-14)

L'Espanyol s'ha acomiadat de Garòs, on ha estat concentrat tota la setmana, amb un bon festival de gols. Els Sergio García i companyia no han tingut miraments contra una selecció de jugadors amateurs de la Vall d'Aran a qui han derrotat per un contundent 0 a 14. Ha estat un bon entrenament amb públic per als blanc-i-blaus en l'estrena de Sergio González a la banqueta.

Estrena molt plàcida de Sergio González com a entrenador de l'Espanyol que ha debutat a la pretemporada amb una contundent golejada per 0 a 14 contra una selecció de la Vall d'Aran formada per jugadors amateurs. El tècnic de l'Hospitalet ha alineat un equip diferent en cada part. En l'onze inicial, han debutat dos dels nous fitxatges, Arbilla i Salva Sevilla. No ho ha fet encara un altre dels nouvinguts, Caicedo, que encara no està físicament a punt. El blanc-i-blau Germán Parreño, que ha defensat la porteria de la selecció de la Vall d'Aran, s'han endut un cabàs de gols dels seus propis companys. A les files araneses, ha jugat també Hugo Pierna, que es va donar a conèixer en un "reality" televisiu.

La resistència dels locals només ha durat 13 minuts, el temps que ha trigat Sergio García per inaugurar el marcador. El capità espanyolista s'ha mostrat letal davant un combinat format per jugadors amateurs, i ha aconseguit un total de 5 gols en aquest primer temps. L'altre golejador de l'Espanyol en aquest període han estat Manu Lanzarote, amb tres dianes. Amb un contundent 0-8 s'ha arribat al descans.

Carrusel de canvis i sis gols més a la represa

En el carrusel de canvis de la segona part, una altra curiositat, la presència de l'esquiador olímpic, Àlex Puente, a l'equip de la Vall d'Aran. L'Espanyol ha aixecat una mica el peu de l'accelerador, però encara ha marcat 6 gols més. Tres jugadors a qui se'ls busca equip, Sergio Tejera, amb dues dianes, Felipe Mattioni, i Christian Alfonso, autor de tres gols, han establert el definitiu 0-14, resultat que superava en un gol el marcador que hi va haver entre els dos conjunts la temporada passada.