Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol s'entrena a Sant Adrià, mentre que el Benfica insisteix a endur-se Luis García

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimecres al matí a Sant Adrià amb normalitat. Només Kameni ha fet un suau entrenament al marge del grup, per acabar de recuperar el ritme físic després de la malària lleu que va patir fa un parell de dies. Amb aquesta tranquil·litat a la gespa, totes les mirades estan centrades en Luis García. I és que el Benfica de Quique Sánchez Flores continua pressionant l'Espanyol per fitxar-lo. Les converses podrien haver començat ja per concretar l'operació, en la qual també s'inclouria el brasiler Edu Costa, i que tindria un cost total de prop de 15 milions d'euros.

Actualitzat

Coro torna després d'una amigdalitis

Coro s'ha tornat a exercitar a les ordres de Bartolomé "Tintín" Márquez, després de recuperar-se d'una amigdalitis que l'ha mantingut dos dies de baixa. El gironí ha tornat a l'activitat amb normalitat i estarà a disposició del tècnic per al partit de dissabte que ve davant el Manchester United. Kameni, en canvi, segueix amb la preparació en solitari, però l'evolució és molt positiva. Tal com va informar el cos mèdic espanyolista, el camerunès haurà de sotmetre's dilluns que ve a una ecografia abdominal que determini la total curació abans de tenir l'alta definitiva.

Finalment, David García tornarà aquest dijous a passar consulta amb el doctor Cugat. Està previst que se li retiri l'escaiola, es valori l'evolució del trencament fibril·lar al recte anterior de la cama esquerra i es decideixi quan podrà començar a entrenar-se de forma individualitzada.

Ángel vol consolidar-se a l'equip

Ángel Martínez ha assenyalat que, després d'un primer any d'adaptació, en la nova temporada que arrenca el pròxim mes d'agost, espera consolidar-se en el primer equip de l'Espanyol. "Aquesta temporada pot ser la de la meva consolidació a l'equip. Ja he passat la meva etapa de debutant i de "rookie". Espero que puguem treballar bé i consolidar el que estem fent", ha dit el jove jugador, que ha elogiat l'aposta que l'entitat blanc-i-blava està fent per la gent de la casa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut