Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol recupera el crèdit i retorna a la zona Champions després del triomf a Getafe

L'Espanyol respira alleugerit després que Jonathan salvés l'equip d'agreujar la crisi de mals resultats en què havia entrat el conjunt blanc-i-blau. La victòria a Getafe ha permès que els de Valverde recuperin part del crèdit perdut aquest gener i, de retruc, recuperar la tercera posició de la Lliga. I és que els empats de Vila-real, Racing i Atlètic de Madrid afavoreixen els interessos d'un Espanyol que espera ara fer-se fort al Lluís Companys per fer més gran la distància respecte als seus perseguidors.

Actualitzat

La victòria contra el Getafe ha estat molt positiva per a l'Espanyol. Primer, perquè ha trencat amb la mala ratxa de resultats aconseguits en les tres últimes jornades; en segon lloc, perquè fa que l'equip recuperi la tercera posició de la Lliga i ocupi un lloc en la zona Champions, i, finalment, perquè suposa la recuperació definitiva d'homes importants per a l'equip com Rufete, De la Peña i Jonathan.

Valverde i l'equip esperen ara que aquest triomf ajudi a reprendre el nivell exhibit durant la primera volta. Els pròxims compromisos seran al Lluís Companys -contra el Recre i el Sevilla- i, si se salden amb victòries, deixarien molt ben situat l'Espanyol per tornar a lluitar per les places més preuades del campionat.

En l'apartat esportiu, l'equip descansa aquest dilluns i el club està pendent de David García, lesionat a Getafe. Demà està previst que el lateral se sotmeti a diverses proves per conèixer l'abast real de les molèsties.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut