Barcelona

L'Espanyol perd el tercer partit consecutiu i s'enfonsa en la penúltima posició de la Lliga

L'Espanyol s'enfonsa cada vegada més en la classificació després d'encaixar la tercera derrota consecutiva. L'equip de Ramón Moya va caure derrotat a Montjuïc contra l'Atlètic de Madrid en un partit amb moltes ocasions de gol. L'Espanyol es va avançar amb un gol de Maxi als tres minuts de la segona part però dos cops de cap de Luis García i García Calvo, a l'últim minut, van donar la volta al marcador. Milosevic, ja en temps de descompte, va poder empatar amb un xut que es va estavellar al travesser.

Els visitants van sortir en tromba i van tenir tres ocasions clares per marcar en només tres minuts de joc. Argensó, en dues vegades, va salvar les rematades de Correa de forma providencial. L'Espanyol va sortir molt adormit al terreny de joc i l'Atlètic va tornar a crear perill als 11 minuts amb un xut de José Mari que Argensó va rebutjar amb els peus. Després d'uns minuts de domini visitant, l'Espanyol va rematar en dues ocasions sobre la porteria d'Esteban amb cert perill. Primer Tamudo al minut 15 i més tard Maxi, en una gran jugada personal, van poder fer l'1 a 0. Els blanc-i-blaus no van acabar de reaccionar davant d'un Atlètic molt perillós a la contra. Al minut 33, Correa va rematar des de la frontal a les mans d'Argensó. Tamudo, el jugador més incisiu de l'Espanyol, va xutar per sobre del travesser dos minuts més tard. L'ocasió més clara de l'equip de Ramon Moya va arribar al minut 37. Després d'una bona jugada entre Milosevic i De la Peña, la pilota va acabar als peus de Maxi però Esteban va salvar el gol enviant l'esfèrica a córner. L'última oportunitat abans del descans va ser per l'Espanyol. De la Peña va fer una gran assistència a Milosevic i el seu centre-xut gairebé sense angle el va rebutjar Esteban amb els punys. Als tres minuts de la represa, l'Espanyol es va avançar al marcador. Maxi va trencar el fora de joc, va driblar la sortida d'Esteban i amb la puntera va enviar la pilota al fons de la xarxa aprofitant una gran passada d'Ivan de la Peña. L'Atlètic va baixar molt a la segona part i només va crear perill a pilota parada al minut 61 en una falta molt llunyana picada per Stankovic directament a les mans d'Argensó. Sis minuts després, l'Espanyol va poder marcar el segon també en un llançament de falta de Maxi. El xut potent del jugador argentí va obligar Esteban a lluir-se per evitar el gol. Quan semblava que l'Espanyol tenia el partit controlat, al minut 74 va arribar l'empat dels visitants. Luis García va rematar amb el cap una centrada perfecta d'Stankovic des de la banda esquerra. L'empat va donar ales a l'Atlètic que es va llançar a l'atac en busca del gol de la remuntada. Luis García, amb un xut des de la frontal, va tenir la millor oportunitat per desfer la igualada a falta de deu minuts per al final. En ple desconcert local, Argensó va evitar de nou amb la punta dels dits un xut molt perillós de Jorge al minut 82. Al minut 89, l'Atlètic va culminar la remuntada amb un gol semblant al primer. Novament una centrada milimètrica de Stankovic va trobar el cap de García Calvo al segon pal davant la passivitat de la defensa espanyolista. A l'última jugada del partit, Milosevic va poder empatar però el seu xut es va estavellar al travesser davant la desesperació de la parròquia local. L'Espanyol va encadenar la seva tercera derrota consecutiva i s'enfonsa en la penúltima posició de la classificació.