Espanyol

L'Espanyol jugarà un amistós contra l'Olympique de Marsella aquest divendres a la Ciutat Esportiva

L'Espanyol aprofitarà l'aturada de la Lliga per jugar un partit amistós. Serà aquest divendres amb un rival de qualitat: l'Olympique de Marsella, l'actual líder de la lliga francesa. L'equip francès, que entrena l'extècnic espanyolista Marcelo Bielsa, va perdre ahir per 2 a 0 amb el París Saint-Germain. El partit entre l'Espanyol i l'Olympique es jugarà a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs, aquest divendres, a les quatre de la tarda.

Actualitzat

L'Espanyol aprofitarà l'aturada de la Lliga per jugar un partit amistós. Serà aquest divendres amb un rival de qualitat: l'Olympique de Marsella, l'actual líder de la lliga francesa. L'equip francès, que entrena l'extècnic espanyolista Marcelo Bielsa, va perdre ahir per 2 a 0 amb el París Saint-Germain. El partit entre l'Espanyol i l'Olympique es jugarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià de Besòs, aquest divendres, a les quatre de la tarda.

Colotto destaca el compromís  

L'equip blanc-i-blau és dotzè a la classificació després de sumar un punt gràcies a un gol de Diego Colotto contra el Vila-real al minut 90. L'argentí, un dels capitans de l'equip, considera que mantenen intacta la capacitat de reacció.

"Quan les coses no van de cara, l'equip se serveix del coratge i el compromís. Aquesta faceta es dóna en els grups que se senten identificats amb el que l'entrenador vol. És una cosa que no hem de perdre", ha assegurat el jugador argentí després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

Colotto també ha reconegut que han d'intentar "aconseguir una regularitat per seguir escalant posicions, ja que per moments ho fem molt bé i altres vegades cometem errors". El futbolista ha explicat que l'empat a un d'ahir va ser "just", segons el seu parer, "pel que va fer el Vila-real en la primera part i per l'empenta de l'Espanyol en la segona".

Paco Montañés s'entrena al marge

Paco Montañés s'ha exercitat aquest dilluns al marge de la resta de la plantilla, ja que encara no s'ha recuperat de la distensió al bíceps femoral de la cama dreta que li va impedir entrar en la convocatòria per al partit de contra el Vila-real.

El futbolista ha treballat de forma específica a les instal·lacions de Sant Adrià. La seva evolució és positiva i no hi ha contratemps, si tot i que els metges no volen córrer cap tipus de risc amb l'exjugador del Saragossa en una setmana en què no hi ha competició de Lliga per l'aturada.  

D'altra banda, la resta de l'equip s'ha entrenat amb normalitat a la Ciutat Esportiva. Els titulars han treballat a menor intensitat, mentre que els suplents i no convocats s'han exercitat a un ritme més alt. Dimarts, la plantilla de l'Espanyol tindrà festa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut