Futbol

L'Espanyol impugna la Supercopa per l'alineació dels barcelonistes Xavi i Puyol

Polèmica per començar la temporada. El Barça va guanyar per 0-1 l'Espanyol, en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya celebrat a Montjuïc. Però el club blanc-i-blau ha impugnat el partit per l'alineació de Xavi i Puyol, absents de l'amistós de la selecció espanyola de dimarts passat. L'Espanyol s'acull a la normativa de la FIFA, segons la qual els jugadors que no juguen amb la seva selecció per molèsties físiques no poden jugar amb els seus clubs en els cinc dies següents. Mentrestant, el Comitè de Competició es reuneix aquesta tarda i podria prendre una decisió sobre la qüestió.

Actualitzat

"Jugadors convocats per la seva selecció i que no poden jugar-hi a causa de lesions certificades per un metge, tampoc poden jugar amb el seu equip en els següents cinc dies a la disputa dels partits internacionals", ha assegurat Pedro Tomás referint-se a la normativa de la FIFA.

El director general executiu de l'Espanyol, Pedro Tomás, ha enviat una queixa per escrit a la Federació Espanyola, al FC Barcelona i a la FIFA, perquè segons el criteri del club espanyolista, "s'ha vulnerat el reglament de la FIFA i per això hem enviat l'escrit abans del partit". A més, l'expresident de la Lliga de Futbol Professional (LFP) no ha volgut oferir més detalls sobre la qüestió i caldrà veure la resposta dels organismes competents en els propers dies.

Reunió per estudiar la impugnació

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol es reuneix aquesta tarda, i si la impugnació de l'Espanyol arriba a temps, estudiarà el cas i prendrà una decisió. El Barça però, té dret a presentar recursos al Comitè d'Apel·lació, primer i al Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva, després. Aquests dos comitès però, no es reunirien fins després del partit de tornada de diumenge al Camp Nou. L'Espanyol recorda que la Supercopa és una eliminatòria i que per tant, li han d'adjudicar directament el títol.



 

Anar al contingut