Copa del Rei

L'Espanyol i el Barça empaten a zero i deixen l'eliminatòria oberta de cara a la tornada

El derbi barceloní dels quarts de final de la Copa del Rei havia aixecat molta expectació, però el partit d'anada va decebre. L'Espanyol, que va donar una imatge bona en l'estrena de Pochettino, i el Barça, molt lluny de la versió intractable que mostra a la Lliga, van empatar a zero. Poc joc i gairebé cap ocasió clara de gol. La millor notícia del partit va ser l'absència total d'incidents. Finalment, els Boixos Nois no van ser presents a Montjuïc.

Actualitzat
L'últim derbi a Montjuïc presentava molts al·licients per als seguidors de l'Espanyol, sobretot el de veure el debut a la banqueta de Mauricio Pochettino, l'esperança blanc-i-blava per redreçar la trajectòria de l'equip. De moment, sense Tamudo i De la Peña, encara de baixa. Joan Laporta va arribar a la llotja quan ja havia començat el partit.

I no ho va fer gaire bé per al Barça, perquè el mexicà Rafa Márquez, al cap de deu minuts, va demanar el canvi a causa d'una sobrecàrrega al bessó. L'Espanyol de la primera part va respondre a allò que tothom esperava de Pochettino, un equip de lluita i pressió que en la primera part va plantar cara al líder de Primera, i que va tenir l'única ocasió clara per desfer l'empat a zero en un xut creuat de Luis García.

Guardiola va haver de recórrer al terrassenc Xavi Hernández per millorar el joc del Barça i, automàticament, l'equip va començar a crear jugades de perill, com una de Hleb, que va acabar amb un xut de Bojan refusat per Moisés. L'Espanyol no es va arronsar i Nené va buscar sorprendre Pinto amb un xut sec i ras, que va aturar el porter del Barça. Messi va jugar els últims vint minuts, però el partit va acabar igual que havia començat. Sense gols, amb molta il·lusió entre els seguidors blanc-i-blaus i els presidents gairebé sense mirar-se. La setmana que ve, al Camp Nou, es decidirà qui passarà a semifinals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut