Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol goleja el modest Peralada en el primer amistós de la pretemporada (0-6)

El nou Espanyol de Miguel Ángel Lotina ha debutat amb una fàcil golejada contra el Peralada per 0 a 6 en el primer partit amistós de la pretemporada. Tot i les baixes de jugadors bàsics com Tamudo, De la Peña i Pochettino, els blanc-i-blaus no han tingut problemes per golejar un dèbil rival, que milita a la Tercera Divisió. Al descans s'ha arribat amb un ajustat 0 a 1 però a la represa, l'Espanyol ha culminat la golejada amb un gran protagonista, Dani, que en el seu debut amb la samarreta blanc-i-blava ha marcat dos gols.

Tot i les absències de Tamudo, Pochettino i De la Peña, l'Espanyol ha golejat el Peralada per 0 a 6 en el primer partit de pretemporada. La primera part ha estat més aviat fluixa, i només hi ha hagut un gol, fet per Òscar Garcia amb un cop de cap en el minut 34. A la segona part l'efectivitat de l'Espanyol ha estat molt alta, i gairebé cada rematada entre els tres pals ha acabat en gol. El 0 a 2 l'ha marcat el jove Ferran Corominas, també de cap, al minut 58. El 0 a 3 ha estat un golàs de falta directa d'Àlex Fernández que ha entrat per l'escaire al minut 71. I el 0 a 4 ha estat el gol més bonic del partit, al minut 82, amb un gran xut en paràbola de Fredson. En els minuts finals, Dani Garcia, en el seu debut amb la samarreta blanc-i-blava, ha fet els dos últims gols del seu equip. El 0 a 5 en el minut 88 i uns minuts després, el 0 a 6 amb un xut creuat.