Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol fitxa Rufete, que rescindeix l'any de contracte amb el València

L'Espanyol ha fitxat Rufete per a les properes tres temporades i dimecres s'incorporarà a la pretemporada a Peralada. El migcampista alacantí, de 29 anys, ha arribat a un acord amb el València, per rescindir el contracte que encara l'unia amb l'entitat valenciana per una temporada més. Per tant, Francisco Joaquín Pérez "Rufete" arriba l'Espanyol amb la carta de la llibertat, on reforçarà la banda dreta de l'atac periquito. El jugador, format a les categories inferiors del Barça, no entrava en els plans de Quique Sánchez Flores.

Actualitzat

Com que no entrava en els plans de Sánchez Flores per a la temporada que ve, Rufete s'havia quedat fora de la pretemporada del València a Ermelo, Holanda. El fitxatge de l'alacantí suposa el tercer reforç de l'Espanyol, després de Moha i Lacruz.

Més regularitat

El capità de l'Espanyol, Raúl Tamudo, ha reclamat més regularitat a l'equip per evitar el patiment de la temporada passada. A Peralada, el davanter blanc-i-blau ha elogiat el nou entrenador, Ernesto Valverde, i també ha assegurat que farà el que calgui perquè Iván de la Peña no es retiri a final de temporada, com va insinuar fa pocs dies. Mentrestant, frustrat el fitxatge de Landzaat, la secretaria tècnica de l'espanyol treballa per buscar una alternativa a l'holandès i per reforçar altres posicions de la plantilla.

Mentrestant, l'Espanyol continua fent l'estada de pretemporada a Peralada, sense tenir la plantilla completa. Raúl Tamudo, però, encara s'entrena a un ritme inferior, per la lesió que es va fer durant les vacances, un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. A diferència de Pandiani, que es va marcar el repte de marcar 18 gols, Tamudo no s'ha volgut fixar cap xifra realitzadora. "Sóc tranquil, s'ha de treballar i lluitar per un lloc, ja que la competència és dura sobretot a dalt", ha assegurat el davanter de Santa Coloma. Fins la propera setmana, el davanter blanc-i-blau no estarà en condicions d'entrenar-se amb el grup.

Una vegada descartat el fixatge del migcampista holandès Lanzaad, el club blanc-i-blau centra els seus esforços en la contractació del defensa català del València Rufete, que encara té un altre any de contracte amb l'equip valencià. La falta de reforços no és un assumpte que preocupi Tamudo, que ha assegurat que si no arriben fitxatges, ell com a jugador del planter sempre apostaria pels jugadors que són allí, perquè sempre responen al club.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut