Futbol

L'Espanyol espera tancar la plantilla amb el fitxatge del migcentre serbi Milan Smiljanic

Aquest diumenge s'ha viscut un dels actes més tradicionals del final de la temporada de la família espanyolista, una mongetada a Argentona, amb la presència del president blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre. Dani ha aprofitat la jornada per fer balanç de la planificació de la plantilla per a la temporada que ve. L'Espanyol espera tancar la plantilla en les pròximes hores amb el fitxatge del migcentre serbi Milan Smiljanic. En tot cas, després només pot quedar obert algun traspàs, com el del porter Gorka a l'Athletic de Bilbao.

Actualitzat

Gairebé 500 aficionats de l'Espanyol no s'han volgut perdre una de les cites clàssiques de l'univers blanc-i-blau, la mongetada d'Argetona, que ja fa onze anys que se celebra. A aquest esmorzar de forquilla i ganivet hi han assistit diverses cares conegudes de l'espanyolisme, com l'exjugador John Lauridsen, el defensa de l'actual plantilla Marc Torrejón o els components de l'equip del "Polònia" Sergi Mas i Manel Lucas. I, és clar, no hi podia faltar Daniel Sánchez Llibre, com sempre la gran atracció d'aquesta jornada festiva. El president de l'Espanyol creu que en un parell de dies la plantilla quedarà tancada amb el fitxatge del migcentre serbi Milan Smiljanic, procedent del Partizan de Belgrad.

Però a banda d'aquesta incorporació, encara hi podria haver algun reforç si algun jugador abandona el club. Continuen obertes les negociacions amb l'Athletic Club de Bilbao pel porter Gorka, i altres equips s'han interessat també per jugadors com Pandiani o Jarque.

Anar al contingut