Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol empata davant l'Académica de Coïmbra (1-1) en el primer amistós a Portugal

L'Espanyol ha empatat contra l'Académica de Coïmbra (1-1) en el primer partit de la minigira a Portugal. El conjunt de Tintín Márquez ha sortit fred al terreny de joc i els portuguesos s'han avançat mitjançant una diana de Sougou, en el minut 5. De mica en mica, els espanyolistes s'han tret la son de les orelles i Callejón, molt oportú, ha fet l'igualada en el minut 42. Dissabte, l'equip perico disputarà el cinquè matx de la pretemporada contra Os Belenenses.

En el quart amistós de pretemporada, després dels dos de Peralada i del partit d'Old Trafford contra el Manchester United, Kameni ha tingut els seus primers minuts un cop superada una lleu malària. El capità Tamudo ha reaparegut després de quedar-se sense jugar contra els "red devils", i Román Martínez i Iván de la Peña han coincidit en l'onze inicial. Per contra, Coro i Moisés Hurtado s'ho han mirat des de fora, ja que arrosseguen molèsties físiques.

L'Espanyol ha començat el matx amb moltes imprecisions en el seu joc, tot i que dominava la possessió de la pilota. En el minut 5, el senegalès Sougou ha aprofitat una badada defensiva per superar Kameni i avançar els portuguesos. A Tamudo no li arribaven pilotes en condicions, mentre que Sougou era un autèntic malson per a la defensa blanc-i-blava. El conjunt de Tintín Márquez s'ha espavilat en el minut 31, quan Luis García ha estat a punt d'empatar gràcies a un bon llançament de falta. A partir d'aquest moment, els pericos s'han aproximat amb més perill i frut de la insistència ha arribat el gol. En el minut 42, l'olotí Sielva ha engaltat un fort xut des de fora de l'àrea, i Callejón ha desviat la pilota de cap al fons de la xarxa.

A la represa, s'ha produït un carrusel de substitucions, que ha provocat que el ritme del partit baixés definitivament. Valdo podria haver desanivellat el marcador, però el seu xut en el minut 75 ha picat el travesser. El segon i últim amistós de l'Espanyol per terres portugeses es jugarà dissabte, a Lisboa, contra l'Os Belenenses.