Espanyol

L'Espanyol empata a Valladolid (1-1) i segueix a les posicions de descens de la Lliga

L'Espanyol només va poder aconseguir un punt en la seva visita al camp del Valladolid. El conjunt blanc-i-blau va tornar a ser l'equip gris i sense poder ofensiu de les últimes jornades de Lliga i només un gol de Sergio Sánchez a la sortida d'un córner va evitar una nova derrota. Abans, un gol de Goitom havia fet avançar el Valladolid en el marcador. L'equip de Pochettino, malgrat aquest empat, s'enfonsa a la classificació i no pot aprofitar l'ensopegada del Numància en la seva lluita per la permanència.

Els de Pucela van començar posant setge a la porteria de Kameni i van gaudir de nombroses ocasions, però sense encert davant la porteria. L'Espanyol, que va haver de substituir Moisés, lesionat, per Lola, només creava perill amb faltes a pilota aturada. Després d'uns trenta primers minuts d'intens domini del Valladolid, l'equip de Pochettino va començar a equilibrar el partit i a dominar-lo. Però poc abans del final de la primera part, una errada de la defensa perica en la sortida d'un córner va permetre al Valladolid avançar-se en el marcador. Goitom va rematar sol a l'interior de l'àrea després d'un córner servit per l'equip de Mendilibar. Amb aquest resultat es va arribar al final dels primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, Lacruz va substituir Pareja al centre de la defensa. El Valladolid va seguir tenint les ocasions més clares sempre refusades per Kameni, i l'Espanyol seguia sense trobar el camí de la porteria rival. A més, l'equip blanc-i-blau va haver de substituir Valdo per Rufete 25 minuts després d'aquesta segona part per una nova lesió d'un jugador espanyolista. Però l'equip de Pochettino va poder aprofitar una de les comptades ocasions, i a la sortida d'un córner Sergio Sánchez va rematar al fons de la porteria en el minut 33 d'aquesta segona part. L'equip de Pucela va acabar pagant l'esforç i l'equip de Pochettino es va tirar endavant per buscar el gol de la victòria. Però es van fer evidents les mancances ofensives, i fins i tot Kameni va salvar l'empat en un aturada providencial en el temps de descompte.

Aquest empat serveix de ben poc a l'Espanyol, que ja és penúltim a la classificació després de la victòria del Mallorca. L'equip blanc-i-blau necessita amb urgència obtenir bons resultats i sumar punts a la Lliga per sortir de la zona de descens.