Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol, eliminat de la Copa de la UEFA després d'una contundent desfeta a Montjuïc

L'Espanyol ha quedat eliminat de la Copa de la UEFA després d'una contundent desfeta a Montjuïc contra el Schalke 04 alemany. Els blanc-i-blaus, que havien de remuntar un 2-1 en contra del partit d'anada, han perdut també el de casa per un clar 0-3. Tot i que en la primera meitat el marcador es va quedar en empat a zero, els alemanys van sentenciar l'eliminatòria a la segona. Kuranyi, Sand i Lincoln van ser els golejadors del partit.

L'Espanyol no va protagonitzar la nit màgica que esperaven els seus seguidors. Al primer temps, De la Peña va insistir amb les seves passades, però el porter alemany no va tenir ni la meitat de feina que Kameni. El camerunès tornava a la titularitat i va veure com Ernst, en el minut 28, desaprofitava l'oportunitat més clara per al Schalke 04. A més, l'àrbitre noruec Tom Henning Ovrebo es va empassar un penal de Poulsen, que va agafar Pandiani per la samarreta. Domi va fallar l'única ocasió espanyolista del primer temps. En el minut 53, una centrada de Rafinha la va rematar Kuranyi de manera inapel·lable. Els blanc-i-blaus, a partir d'aquí, es van ensorrar, i primer Lincoln amb un xut, i després Asamoah amb una acció de velocitat, van estar a punt d'ampliar distàncies. Ni Márquez ni Lotina van trobar solucions, encara que fos a través de l'última tecnologia. A l'Espanyol li pot quedar el consol que ha estat l'últim equip de la Lliga espanyola d'aguantar a les tres competicions. El rival del Schalke serà el Palerm.