Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol debuta amb victòria per 0-4 contra l'Escala en el primer partit de pretemporada

L'Espanyol ha debutat amb victòria per 0 gols a 4 contra l'Escala en el primer partit de la pretemporada. Ha estat el debut de Wome i Bastía amb la seva nova samarreta. Els gols els han fet Tamudo, Héctor i Velamazán, que n'ha fet 2. El pròxim partit de preparació serà demà contra el Banyoles i diumenge els blanc-i-blaus tancaran l'"stage" que estan fent a Peralada.

El primer partit de la pretemporada de l'Espanyol ha acabat amb un clar 0-4 favorable a l'equip blanc-i-blau. El rival ha estat l'Escala, que juga en la regional preferent catalana. El primer gol ha arribat en el minut 33 després d'una acció personal de Toni Velamazan, que ha acabat amb la pilota al fons de la porteria. Un dels jugadors destacats del partit ha estat Héctor Simón, que ha rematat la seva feina amb la consecució del segon gol del partit en el minut 35. I just abans del final de la primera part, una altra vegada Velamazán ha estat l'autor del tercer gol espanyolista. En la segona part ha destacat l'entrada de Raúl Tamudo per Héctor Simón. I precisament ha estat el mateix Tamudo qui, en el minut 50, ha fet el definitiu 0-4. El pròxim partit de preparació serà demà contra el Banyoles i diumenge els blanc-i-blaus tancaran l'"stage" que estan fent a Peralada amb un partit contra l'equip d'aquesta població.