RCD Espanyol

L'Espanyol confia, malgrat les baixes, en la seva fortalesa com a local per vèncer el Llevant

L'Espanyol té diumenge una bona oportunitat per continuar a la part alta de la classificació una setmana més. Després de l'important triomf enfront el Mallorca, l'equip blanc-i-blau aspira ara a sumar davant el Llevant una altra victòria per tal de confirmar el seu bon moment de forma i consolidar-se entre el millors conjunts de la Lliga. Malgrat les nombroses baixes que pateix l'equip -les més importants són les de Kameni, Osvaldo i Luis García- Pochettino haurà de conformar un onze de garanties per fer-se amb els tres punts a Cornellà-el Prat. Els periquitos han guanyat els tres enfrontaments disputats fins ara a casa.

Actualitzat
Sense Kameni ni Osvaldo ni Luis García, com a baixes més notables, l'Espanyol afronta diumenge la visita del Llevant amb motivació i confiança. El triomf enfront el Mallorca ha empès l'equip cap a la zona noble de la classificació i el duel amb el conjunt granota, per tant, s'erigeix com una gran ocasió per continuar sumant. 

Malgrat les baixes, Pochettino recupera Iván Alonso i Ferran Corominas. L'uruguaià s'ha estat un mes de baixa per lesió i torna a l'equip en un moment propici, tot i que no està clar que sigui titular, El català torna a la convocatòria després de quedar-se'n fora de la de Mallorca per decisió tècnica.

El Llevant arribarà a Cornellà-el Prat havent encadenat quatre jornades sense perdre i, després d'un inici nefast -tres derrotes consecutives, sembla haver agafat la mida a la categoria.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut