Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol comença amb bon peu la lligueta de la Copa de la UEFA

L'Espanyol ha debutat amb victòria a la lligueta de la Copa de la UEFA. Ho ha fet per la mínima al camp del Lokomotiv rus (0-1). L'equip de Miguel Ángel Lotina ha reaccionat a la crisi dels últims partits i ha aconseguit tres punts molt importants per recuperar la moral. Tamudo, en el minut vuit de la segona part del partit, ha marcat el gol de la victòria del conjunt blanc-i-blau.

L'Espanyol ha presentat quatre canvis en relació amb els que van perdre contra el Cadis. El porter a la UEFA ha tornat a ser Gorka Iraizoz. Al Lokomotiv de Moscou ha jugat de titular el camerunès Stéphane Bikey, que va ser a l'Espanyol quan tenia 16 anys, però, al ser extracomunitari només va arribar a jugar partits amistosos en l'època de Paco Flores. Un xut de Bugaev en el minut 5 ha estat l'única ocasió russa en el primer temps. L'Espanyol ha tingut la possessió de la pilota, però només ha fet un bon xut a porteria Fredson. Però només començar la segona meitat una molt bona passada de Zabaleta l'ha aprofitat Raúl Tamudo per batre el porter del Lokomotiv de Moscou. Primer gol de la temporada de Tamudo el dia que fa 28 anys. L'àrbitre suec Jonas Eriksson ha vist bé que les mans de Tamudo dins de la seva àrea eren involuntàries i no ha xiulat res. Tamudo ha estat el protagonista del segon temps, en què els rusos no han inquietat la porteria de l'Espanyol fins als minuts de temps afegit, perquè els defenses de l'equip de Lotina han estat sempre ben col·locats i segurs. L'àrbitre ha xiulat el final del partit en plena jugada dels russos. Per tant, el partit s'havia acabat, però, de tota manera, la rematada de Bikey l'ha refusat espectacularment Gorka i, amb l'ajuda del pal, la pilota no ha entrat i els jugadors han pogut celebrar la victòria.