Espanyol

L'Espanyol celebra el seu 120è aniversari

Una ofrena al fundador de l'entitat, Ángel Rodríguez, i un emotiu vídeo són els primers elements d'una celebració marcada per la pandèmia

Redacció Esport3Actualitzat

A l'espera del partit que disputarà aquesta tarda (19.00) contra la Ponferradina, l'Espanyol ha iniciat el dia que celebra els seus 120 anys d'història homenatjant la figura del seu fundador. Una delegació de la directiva espanyolista ha anat a fer una ofrena a la tomba d'Ángel Rodríguez, al cementiri de Sant Gervasi.

Ha estat el primer d'una sèrie d'actes institucionals que ha continuat a les instal·lacions del club: ofrena floral a l'estàtua de l'afició, bateig de la llotja presidencial com a "llotja Ángel Rodríguez" i, finalment, presentació del bust del fundador del club, que a partir d'ara lluirà a la Sala President.

El primer equip lluirà davant la Ponferradina la samarreta creada especialment per commemorar aquesta efemèride i espera sumar un nou triomf que el mantingui com a líder de Segona. Seria la millor manera de commemorar una jornada molt especial.

A més, el club ha divulgat un emotiu vídeo on es repassen alguns dels passatges més significatius de la història del club i de l'equip. Un bàlsam per als pericos, que enguany no poden celebrar tots junts un aniversari tan rodó a l'estadi.

       

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut