L'Espanyol celebra un gol en l'últim partit de Lliga (EFE)
Espanyol

L'Espanyol buscarà guanyar un Sevilla en hores baixes després de la destitució de Machín

El conjunt andalús viu un moment convuls després de la seva eliminació de la Lliga Europa contra l'Slavia de Praga

Actualitzat

L'Espanyol rep aquest diumenge el Sevilla, a l'RCDE Stadium, amb la intenció d'aprofitar el terratrèmol produït al club andalús després de la seva eliminació de la Lliga Europa contra l'Slavia de Praga, que va provocar la destitució del ja el seu exentrenador Pablo Machín, substituït per Joaquín Caparrós.

Tot i això, el vestidor blanc-i-blau no es refia del suposat mal moment sevillista. Els futbolistes del conjunt català han destacat la qualitat de la plantilla rival per afrontar qualsevol desgast físic i anímic. 

Els pupils de l'entrenador Joan Francesc Ferrer 'Rubi' viuen una etapa tranquil·la, en la qual han recuperat part de les sensacions de la seva brillantor en el primer terç del curs. L'Espanyol no ha perdut en els sis últims compromisos i confia a sumar un nou triomf com a local, situació en què mostra millor rendiment.

El conjunt perico arriba amb ganes de revenja després del 2-1 al Sánchez Pizjuán de la primera volta, que va suposar l'inici d'una mala dinàmica en la qual van encadenar sis derrotes.

A més, els aficionats presenciaran el duel entre Borja Iglesias i Ben Yedder, dos dels millors artillers del campionat actualment, amb onze i quinze dianes en el campionat, respectivament.

El Sevilla es presenta al camp de l'Espanyol després d'uns dies convulsos que van derivar divendres en la destitució del seu entrenador, Pablo Machín, i el retorn a la banqueta de Joaquín Caparrós després que dijous l'equip quedés eliminat a Praga per l'Slavia en els vuitens de final de la Lliga Europa. 

Machín ja era qüestionat durant les últimes setmanes, i més després de la derrota (2-1) al camp del cuer, l'Osca, però la següent i contundent victòria davant la Reial Societat (5-2) va calmar una mica els ànims. Això no obstant, la dolorosa eliminació davant l'equip txec, a l'últim minut de la pròrroga (4-3), van accelerar els esdeveniments i el club va anunciar la destitució del tècnic sorià.

Caparrós, que complirà a l'estadi de l'Espanyol el seu partit cinc-cents com a entrenador a Primera, podria tornar al sistema més clàssic de quatre defenses (4-4-2), encara que aguantarà fins a l'últim moment per saber els futbolistes amb els quals pot comptar en millors condicions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut