L'Espanyol B goleja el Peralta per 6-2 i se situa a només un punt de la zona de "play-off"

A la Segona Divisió B, golejada de l'Espanyol B, per 6-2, sobre el Peralta. Després d'un mal inici de temporada, l'equip d'Ángel Pedraza és ara sisè a només un punt de les places de "play-off". Joan Tomàs, en dues ocasions, Yagüe, Héctor, Robusté, de penal, i Roberto han estat els golejadors de l'equip blanc-i-blau, que al descans només guanyava per 2-0.

A Sant Adrià, l'Espanyol B ha aconseguit una contundent victòria sobre el Peralta. L'equip blanc-i-blau, que entrena Ángel Pedraza, s'ha imposat per 6-2, un resultat molt més habitual en tenis que no pas en futbol. Sigui com sigui, en la primera part, el filial espanyolista ja guanyava per 2-0. Els gols han estat de Joan Tomàs, que ha inaugurat el marcador, i de Yagüe, que amb una rematada ha superat el porter de l'equip navarrès. Els aficionats espanyolistes que han presenciat el partit tenien encara al davant una segona part intensa. El 3-0 l'ha tornat a fer Joan Tomàs, que l'ha celebrat amb l'afició des del banderí de córner. Dels sis gols espanyolistes, només Tomàs ha repetit. Els altres han tingut altres protagonistes. El quart l'ha fet Héctor, amb un xut creuat que ha superat el seu marcador i el porter, que estava avançat. Amb el 4-0, el Peralta ha intentat reaccionar. Una badada en defensa de l'equip de Pedraza ha permès a Aitor connectar una rematada des de l'interior de l'àrea per batre Biel. El 4-1, però, en cap moment ha fet perillar el domini local. El col·legiat, en el minut 76, ha assenyalat, a més, un penal comès sobre Yagüe, que Robusté, des dels 11 metres, s'ha encarregat de transformar en el 5-1. Un altre penal, en aquest cas comès pel porter espanyolista Biel, que acabaria veient la targeta groga, ha significat el segon i últim gol del Peralta. Goembe ha enviat la pilota al fons de la porteria. El marcador, però, l'ha tancat l'Espanyol; ho ha fet en una bonica i ràpida acció de contraatac, que ha deixat la defensa navarresa enrere. Roberto ha sentenciat amb el definitiu 6-2.