Espanyol

L'Espanyol arriba a El Molinón disposat a guanyar l'Sporting per no deixar escapar el tren europeu

Europa s'escapa i l'Espanyol ha d'evitar que el somni d'entrar a la Lliga Europa s'esvaeixi per culpa de la mala segona volta que està protagonitzant. Per això cal que els blanc-i-blaus guanyin aquest diumenge (17 h) a El Molinón i sumin un triomf que els serveixi per acostar-se a l'Athletic Club. Aconseguir-ho no serà fàcil, ja que els de Pochettino fa quatre jornades que no guanyen i el seu últim triomf lluny de Cornellà-el Prat es remunta a finals de gener, en la visita a Getafe. L'entrenador argentí recupera Javi Márquez però totes les mirades se centraran de nou en la línia defensiva, que ha concedit massa facilitats en les passades jornades.

Actualitzat
L'Espanyol hauria de treballar per recuperar l'estil i el futbol que el van portar a sacsejar el campionat en la primera volta i que, amb comptagotes, es van poder veure la passada jornada en el partit contra l'Atlètic.

La fragilitat defensiva que acusa l'equip, però, aporta més dubtes que no pas motius per a l'esperança ja que el paper de Galán, Amat i Chica no acaba de ser el més indiciat per a una esquadra que aspira a classificar-se per a la Lliga Europa. Pochettino, però, sembla que tornarà a donar entrada a Javi Márquez a l'equip titular i això podria ajudar l'Espanyol a millorar el seu rendiment tant en la contenció com en l'aspecte ofensiu. Un Osvaldo en plena ratxa serà de nou el referent ofensiu d'un Espanyol que, aquest diumenge, necessita com mai abans els seus gols. 

Els periquitos necessiten recuperar la fe en les seves possibilitats i hauran de deixar enrere la seva nefasta trajectòria en els desplaçaments així com els dos empats i les dues derrotes encadenades en les darreres jornades. L'Sporting, en canvi, ha guanyat tres dels seus últims quatre partits i està a només un pas d'assegurar-se la permanència.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut