L'Espanyol, amb dos gols d'Osvaldo, derrota el Nàstic (2-1) i es classifica per a la final de la Copa Catalunya

Dani Osvaldo ha tornat a evidenciar que és el millor jugador de l'Espanyol. El davanter argentí, amb dues dianes, ha decidit la semifinal de la Copa Catalunya contra el Nàstic (2-1) i ha classificat els blanc-i-blaus per a la final. Eloi Gila havia avançat els grana, que han fet un bon partit, però els de Pochettino han capgirat el marcador gràcies a la qualitat i a la inspiració del seu crac. L'entrenador perico ha posat sobre la gespa del Nou Estadi un onze de gala, amb set futbolistes titulars.

Dani Osvaldo ha estat el màxim protagonista de la victòria de l'Espanyol contra el Nàstic de Tarragona a la primera semifinal de la Copa Catalunya. L'argentí ha demostrat, un cop més, que el seu olfacte golejador és magnífic. I això que els tarragonins han començat tenint força ocasions a la primera part. Berry Powel ha estat l'home més perillós. El porter titular de l'Espanyol ha estat Cristian Álvarez. Ha tingut una bona actuació, tot i que, en una acció, li ha regalat la pilota a Morán, que ha xutat desviat. El conjunt grana s'ha avançat en el marcador. En el minut 37, Eloi Gila ha rematat de forma impecable una bona centrada de Tuni. Alegria entre els jugadors, que veien possible la victòria. Però aleshores ha aparegut Osvaldo. En el minut 41, Sergio García posa la pilota a l'àrea perquè Osvaldo, de forma acrobàtica, marqui el gol de l'empat, amb el qual s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat elèctrica. En el minut 54, Verdú i Osvaldo han protagonitzat una jugada curiosa. El català cau a l'àrea, l'argentí recupera la pilota, però amb Rubén a terra, cap dels dos ha pogut marcar. El Nàstic ha tingut la seva opció amb una gran rematada de Powel que Cristian ha enviat a córner. Finalment, quan faltaven 4 minuts pel final, Osvaldo, ha enviat la pilota a la xarxa amb un gran cop de cap, que servia per capgirar el marcador. Aquesta remuntada permetrà a l'Espanyol defensar el títol que va guanyar en l'edició anterior a Sabadell, i jugarà la seva tercera final consecutiva a la Copa Catalunya.