La Lliga

L'Espanyol aconsegueix la victòria al camp del Racing de Santander per 0 a 1

Dosi increïble de moral per als homes de Clemente i per al mateix tècnic, en una nit plujosa sense bon futbol. L'Espanyol ha aconseguit els tres punts al Sardinero, en vèncer per 0 a 1 el Racing de Santander gràcies a un gol de llançament de falta d'Òscar Garcia, en el minut 38 de la segona part.

Javier Clemente ja pot respirar tranquil, com a mínim, fins a la pròxima jornada. Els seus homes han aconseguit una victòria importantíssima al camp del Racing de Santander gràcies a un gol d'Òscar, quan més replegat estava jugant l'equip i després de 80 minuts en els quals no havia creat cap ocasió clara de gol. En una primera part sense gols i amb molta pluja, el conjunt català ha defensat aferrissadament la seva àrea. La defensa blanc-i-blava sabia el que s'hi jugava i ha aconseguit anar als vestidors amb l'empat a zero en el marcador. Després del descans, tot ha continuat igual: molta pluja i poc futbol. No obstant, en el minut 57, el Racing hauria pogut avançar-se en un mal xut de Toni que ha caigut a peus de l'israelià Yossi Benayoun, la vaselina del qual ha anat a parar al pal perquè Bodipo marqués a porta buida, però en clar fora de joc. A partir d'aquí, amb l'entrada de Javi Guerrero, el Racing ha avançat les seves línies i ha obert el joc a la banda dreta, davant d'un Espanyol que s'ha replegat per mirar de defensar l'empat. Els espanyolistes, que a penes havien passat del centre del camp, han aprofitat la seva única ocasió, en executar Òscar una falta, des d'uns 25 metres, que ha entrat ajustada al pal dret. El gol ha donat la victòria a l'Espanyol i un baló d'oxigen a Javier Clemente. El mateix Òscar ha estat expulsat per doble amonestació en els últims minuts de joc.