Waterpolo

Espanya s'imposa a Israel en un partit disputat a porta tancada al CAR de Sant Cugat (11-5)

Inicialment, estava previst que es jugués a Molins de Rei i després a la Piscina Sant Jordi de Barcelona, i finalment s'ha decidit jugar-lo al CAR, sense públic, per les pressions de la CUP i d'alguns moviments favorables a Palestina i contraris a la política d'Israel

Actualitzat

El partit de waterpolo femení entre les seleccions d'Espanya i Israel corresponent a la Lliga Mundial s'ha jugat finalment al CAR de Sant Cugat a porta tancada, després de les pressions de la CUP i d'alguns moviments favorables a Palestina i contraris a la política d'Israel. Inicialment, estava previst que es jugués a Molins de Rei i després a la Piscina Sant Jordi de Barcelona, i finalment s'ha decidit jugar-lo al CAR, sense públic.

El partit, corresponent a la segona jornada de la competició, ha acabat amb la victòria d'Espanya per 11 a 5. En la primera, les espanyoles van perdre a Rússia.

Aquest partit estava inicialment previst que es jugués a Molins de Rei, però les pressions extraesportives rebudes del grup de suport català al moviment BDS (Boicot, Desinversió i Sancions) i de la CUP-Capgirem, el van traslladar a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. Tot i així, la CUP també va protestar per aquesta nova ubicació i l'anunci d'una concentració del BDS sota el lema "No ets benvingut", referint-se a l'equip de waterpolo israelià, ha fet que també es desaconsellés la ubicació barcelonina i s'acabés jugant a Sant Cugat, amb mesures de seguretat i sense públic.

Anar al contingut