Pla general de l'interior d'un dels passadissos del centre comercial Espai Gironès de Salt. Imatge cedida aquest 30 de març del 2017 (Hori…
Pla general de l'interior d'un dels passadissos del centre comercial Espai Gironès de Salt. Imatge cedida aquest 30 de març del 2017 (Horitzontal)

L'Espai Gironès arrenca l'any amb embranzida, augmenta un 3% les vendes i els seus comerços ingressen més de 20 MEUR

Actualitzat

ACN Salt.-El centre comercial Espai Gironès de Salt (Gironès) ha arrencat l'any amb embranzida i durant els dos primers mesos ha incrementat un 3% les vendes en comparació amb el mateix període del 2016. A la pràctica, això suposa que el conjunt de botigues i locals que aixopluga han ingressat, en conjunt, més de 20 milions d'euros (MEUR). Tot i que l'augment de vendes s'ha registrat arreu -en part, gràcies a la campanya de rebaixes- els responsables del centre subratllen "el molt bon comportament de la zona de restauració". Aquí, els ingressos han augmentat un 5%. Aquest divendres, l'Espai Gironès celebra la seva primera 'Shopping Night'. El centre obrirà fins a la mitjanit i hi ha més de 60 establiments que oferiran descomptes i promocions especials.

Bon inici d'any per a l'Espai Gironès. El centre comercial, que ja va tancar el 2016 amb un increment de vendes superior al 3%, ha mantingut l'embranzida durant els primers mesos d'aquest 2017. Entre gener i febrer, segons dades facilitades pels seus responsables, les més de 120 botigues, restaurants i serveis (com ara els cinemes) que s'hi apleguen han ingressat més de 20 MEUR.Traslladades en percentatges, aquestes vendes suposen un increment del 3% en comparació amb el gener i febrer de l'any passat. Sobretot, motivades per la campanya de rebaixes i també per l'obertura de l'Fnac (que es va instal·lar a l'Espai Gironès el novembre passat). Tot i que l'augment de vendes s'ha registrat arreu, els responsables del centre comercial volen destacar un sector en especial, que sobresurt per damunt dels altres. En concret, el de la zona dedicada a la restauració (on durant els darrers mesos, el local de la cadena König ha duplicat superfície o s'hi ha obert el restaurant 'La Temporada'). En aquesta àrea en concret, situada al primer pis, l'increment d'ingressos dels locals ha estat del 5%.Primera 'Shopping Night'Les xifres d'aquest principi del 2017 s'han donat a conèixer, precisament, el dia en què l'Espai Gironès engega una nova promoció: la 'Shopping Night'. El centre comercial de Salt obrirà avui fins a la mitjanit i més de 60 establiments ja han anunciat que oferiran descomptes i promocions especials.La temàtica al voltant de la qual girarà aquesta primera 'Shopping Night' seran els anys 80. Per això, l'Espai Gironès ha previst un programa d'activitats amb propostes per a tota la família (entre les quals hi haurà concursos, flashmobs, animació, cinema i música). El programa comença a les sis de la tarda, amb la projecció de 'La la land' per 4 euros. Un braçalet de record per als clients, un concurs que escollirà el millor vestit dels anys 80 (entre els visitants que vagin en consonància amb l'època) o una flashmob de 'Dirty dancing' són altres activitats programades.I per als amants de les xarxes socials, l'Espai Gironès també farà un concurs en línia a través del Facebook. En aquest cas, cada vegada que escoltin pels altaveus la música d'una sèrie dels any 80, els visitants s'hauran de connectar al Facebook Live, on apareixerà la foto d'un premi i d'un punt de l'Espai.La primera persona que es presenti en aquell lloc del centre comercial amb un tiquet de compra de més de 30 euros guanyarà el regal (una Nintendo, tocadiscs, sèries dels 80 o dos vals de 100 euros, entre d'altres). Còmics que faran gags, un DJ que posarà música en directe dels 80 o un photocall completen la programació d'aquesta primera 'Shopping Night'.

Anar al contingut