L'escriptor Andreu Martín, en el lliurament del premi. (Foto: ACN)
L'escriptor Andreu Martín, en el lliurament del premi. (Foto: ACN)
Sabadell

L'escriptor Andreu Martín guanya el 31è Premi Sant Joan Unnim de literatura

El barceloní Andreu Martín ha obtingut el 31è Premi Sant Joan Unnim de literatura amb l'obra "Cabaret Pompeya". El guardó, un dels més ben dotats de les lletres catalanes, s'ha lliurat aquest dimarts al vespre a Sabadell. El premi l'atorga aquesta caixa i Edicions 62, que a l'octubre publicarà l'obra guanyadora.

Actualitzat
L'obra "Cabaret Pompeya", de l'escriptor barceloní Andreu Martín, ha estat la guanyadora de la 31a edició dels Premis Unnim de literatura. El premi, dotat amb 60.000 euros lliures d'impostos, s'ha lliurat aquest dimarts a la tarda a Sabadell en un acte en què l'escriptor ha agraït el suport a una novel·la que, ha dit, va començar sent una novel·la policíaca i es va nodrir després d'històries de la seva família i d'altres relats que li han explicat.

L'obra, sense perdre les formes de la novel·la policíaca que caracteritza Martín, és també un relat històric situat a la Barcelona de la primera meitat de segle. La història recull les aventures de tres amics que es coneixen en el "music hall" que porta el nom de l'obra.
Anar al contingut