La vicerectora d'Internacionalització de la UdL, Montse Gea, i la directora de l'EPS-UdL, Magda Valls, donant la benvinguda als alumnes de…
La vicerectora d'Internacionalització de la UdL, Montse Gea, i la directora de l'EPS-UdL, Magda Valls, donant la benvinguda als alumnes del Minor, el 18 de setembre del 2019. (Horitzontal)

L'Escola Politècnica de la UdL participa en un Minor Internacional de l'àmbit de les TIC

ACN Lleida.-L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha iniciat aquest curs la seva participació en un Minor Internacional en l'àmbit de l'Enginyeria Informàtica i les tecnologies de la informació (TIC), amb quatre universitats més. Anomenat Global Acting in ICT i coordinat per la Fontys University of Applied Sciences (Països Baixos), també hi participen la PXL University of Applied Sciences and Arts (Bèlgica), la University of Applied Sciences Upper Austria (Àustria) i la Belgium Campus ITversity (Sud-àfrica). Els minor són itineraris que permeten a l'estudiant obtenir competències i coneixements d'una àrea diferent a la seva especialització, complementant els estudis de grau.

En aquest cas, són cinc mòduls de tres setmanes de duració sobre Experiència d'Usuari -que s'imparteix a la UdL-, Data Science, Intel·ligència Artificial, Ciberseguretat i Mobile Health. Cadascun es desenvolupa en una de les institucions participants i l'estudiantat pot seguir-los presencialment o a distància. Després l'alumnat ha de realitzar un projecte en grup integrant els diferents coneixements adquirits i en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, ja que ha de tractar i abordar aspectes sobre Salut i Benestar (objectiu 3). Un cop defensat aquest treball, els participants de l'EPS obtindran el títol d'aquest Minor Internacional de les diferents institucions, a més del títol de Grau en Enginyeria Informàtica amb la Menció de Tecnologies de la Informació. La vicerectora d'Internacionalització de la UdL, Montse Gea, i la directora de l'EPS, Magda Valls, han encapçalat la sessió inaugural, amb els coordinadors del Minor - Ineke Huyskens i Samuil Angelov- i els professors Rosa Gil i Toni Granollers, especialistes en experiència d'usuari.

Anar al contingut