Montellà

L'escola de Montellà obrirà el dia de la Hispanitat per coherència amb el moment de construcció nacional

Pares i mestres han acordat a proposta de la direcció del centre no celebrar la festivitat del 12 d'octubre per coherència amb el moment de construcció nacional que viu Catalunya. Dedicaran el dia a activitats pedagògiques i reivindicatives.

RedaccióActualitzat
Celebrar la festivitat de la Hispanitat en plena efervescència independentista i de construcció nacional va semblar als responsables de l'escola ceretana de Montellà una incoherència. Així ho va plantejar la direcció del centre a pares i mestres i tots plegats s'han posat d'acord per mantenir el centre obert i dedicar el dia a fer activitats extraordinàries.

El que es farà aquell dia queda en mans dels docents, però també dels pares, a qui s'ha demanat la col·laboració tant per organitzar les activitats com per desenvolupar-les i participar-hi. L'objectiu, segons recull el diari Regió7, és que sigui un dia especial de caire pedagògic i reivindicatiu.

La decisió que s'ha pres a Montellà afecta també quatre escoles més que formen la Zona d'Escolarització Rural (ZER) Baridà-Batllia, és a dir, les de Martinet, Lles, Prullans i Prats.

Anar al contingut