Sánchez, Casado i Rivera visiten Catalunya en el penúltim dia de campanya

Actualitzat

El penúltim dia de campanya per les eleccions generals del 28 d'abril va portar a Catalunya tres candidats a la presidència del govern espanyol: Pedro Sànchez, Pablo Casado i Albert Rivera. El líder socialista, que surt com a favorit a les enquestes, va fer una crida especial al vot útil per evitar la dispersió del vot d'esquerres per part dels indecisos.

Ahir mateix, PP i Ciutadans van demanar a la Junta Electoral que excloguin Carles Puigdemont i els exconsellers Clara Ponsatí i Toni Comín de les llistes de les eleccions europees, perquè al·leguen que estan fugits de la justícia espanyola.

Per la seva banda, Esquerra Republicana i Junts per Catalunya han celebrat els mítings finals de campanya a Girona i a Lleida.

Per últim, En Comú Podem ha triat la plaça de la Dona de Badalona per explicar el seu programa feminista. Jaume Asens ha defensat un moviment que ha generat una reacció conservadora i ha criticat PP i Ciutadans, a qui ha acusat de banalitzar la violència masclista.

 

 

 

 

L'escola catalana entra en campanya

El dia que es va saber la sentència del Tribunal Constitucional que avala la immersió lingüística, l'escola catalana va estar molt present en la campanya. Sobre el model d'immersió lingüística, Ciutadans i el PP van tornar a mostrar la seva voluntat de canviar-lo.

Precisament Pablo Casado va tornar ahir, dijous, a Catalunya. El candidat del PP ha acompanyat Cayetana Álvarez de Toledo en un acte a Barcelona i va insistir a dir que, si arriba a la presidència, activarà de manera immediata el 155 a Catalunya.

La resta de partits també intensifiquen la campanya. El PSOE vol una majoria suficient per poder governar sol, i Ciutadans confia en un gir electoral que li sigui favorable, tenint en compte l'alt nombre d'indecisos.

Ja en la recta final de la campanya, l'altra gran qüestió d'ahir va ser el debat de TV3, l'últim abans de les eleccions de diumenge. Va ser el debat a Catalunya d'unes generals amb més audiència de la història i amb grans dades a la xarxa.

Ahir també va entrar en campanya Marta Rovira des de Suïssa, en un dels pocs actes en què ha intervingut.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions 28A
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut