Barcelona

Les xarxes socials s'encenen amb l'apagada de TV3 al País Valencià

Les xarxes socials bullen des d'aquest dijous al vespre per la fi de les emissions de TV3 al País Valencià després de més d'una vintena d'anys. Tant a Twitter com a Facebook hi ha comentaris de rebuig. I els usuaris del 3cat24 ens deixen un bon grapat de comentaris.

Actualitzat
Twitter i Facebook recullen un degoteig constant de comentaris per la fi de les emissions de TV3 al País Valencià després que Acció Cultural ha decidit aquest dijous al vespre tancar tots els repetidors que emeten el senyal per les amenaces del govern de Francisco Camps de multar amb 120.000 euros mensuals l'entitat si continuava donant senyal aquest divendres.

A Twitter els hashtags #sensesenyal i #volemtv3 recullen bona part de la indignació d'alguns internautes i s'han situat entre els "trending topics" o principals temes a tot l'estat espanyol. Alguns veuen la fi de les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià com un atac a la llibertat d'expressió.

Mentrestant, el Facebook també s'ha fet ressò d'aquesta notícia i hi ha iniciatives com ara una crida per canviar la foto del perfil dels usuaris per una imatge en què es pot veure una màscara amb la boca tapada per unes cintes i s'hi pot llegir al fons "Llibertat d'expressió" i "Sí a TV3".

Els usuaris del 3cat24 hi diuen la seva a través del Facebook del 3cat24 i també en els comentaris al web, entre els quals trobem alguns d'internautes del País Valencià que recorden programes de TV3 que veien fins ara i que ja no ho poden veure a través de la televisió, tot i que sí a través d'internet.

També Òmnium Cultural i Acció Cultural del País Valencià han enfosquit les seves webs i hi han deixat un missatge de rebuig en blanc.
Anar al contingut