Barcelona

Les xarxes socials organitzen en clau d'humor una acampada fictícia a la zona alta de Barcelona a l'etiqueta #acampadapedralbes

A les xarxes socials, especialment al Twitter, es poden trobar etiquetes en clau d'humor de les acampades que estan succeint aquests dies. Sense anar més lluny, l'acampada de la plaça de Catalunya compta amb una versió fictícia que se celebra a la zona alta de Barcelona, al barri de Pedralbes. Fins i tot, la paròdia ha arribat a tenir més fama que la protesta real i el "hashtag" #acampadapedralbes ha desbancat l'etiqueta oficial de la concentració de la ciutat comtal, #acampadabcn, entre els temes mes populars del moment a Twitter a Espanya.

Actualitzat
La paròdia de Pedralbes s'inspira en els missatges dels acampats a la plaça Catalunya, els dóna la volta en clau d'humor i mostra tuits curiosos, divertits i enginyosos.

En l'etiqueta del Twitter es poden trobat tota classe de piulades humorístiques: "Necessitem caviar, canapès, xampany Chandon i algun iPad" o "a la carpa d'oci infantil podeu trobar Playstations, DVDs, Wi-Fi i un poni amb monitor".

També es presenten xarrades i tallers de "com protegir la delicada pell en situacions extremes d'acampada" i fan una crida a "cassolades de Swarosvki".

En la mateixa línia humorística, es recorda que a l'acampada hi ha "Nespresso per a tothom" i es recorda que "a l'assemblea de la nit votarem per un carril exclusiu per a cotxes de luxe". En definitiva, una manera divertida d'indignar-se.
Anar al contingut