Motor

Les Women Series arriben a Esport3

Aquest dissabte es dona el tret de sortida al campionat de les W-Series, una competició de motor creada l'any passat exclusivament per dones, integrada en el programa de la Fórmula1, que es podrà seguir per Esport3

Actualitzat

El canal Esport 3 ha creat un dispositiu especial per a la cobertura d'aquestes vuit curses, amb un programa previ i un de posterior per analitzar tot el que passi en el campionat, presentat per Laia Ferrer, que ja va cobrir el Mundial de Fórmula 1 durant vuit temporades.

Les transmissions de les curses les faran dues cares conegudes del món del motor, Francesc Latorre i Francesc Rosés. A ells tres cada setmana se'ls sumaran especialistes tècnics, periodistes especialitzats, pilots i expilots de l'òrbita de la F1.

Cada dissabte de Gran Premi, a partir de les 16.00 i per Esport3, es podran seguir les curses, que disputaran 18 dones, a diferents circuits d'Europa i Amèrica.

Entre les divuit pilots n'hi ha una de catalana, Belén García, que ja va conquistar l'any passar el títol femení de la F4 Spanish Championship. La de l'Ametlla del Vallès tindrà com a companyes de Mundial dues valencianes, Marta García i Nerea Martí. Precisament, García ja va participar el 2019 en aquesta competició i va aconseguir una victòria i el quart lloc de la general.

esport3.cat

Anar al contingut