Barcelona / Gavà

Les víctimes de l'explosió de Gavà pugen a 6 amb la mort d'una nena d'11 anys

L'explosió de Gavà deixa una nova víctima mortal. Es tracta d'una nena d'11 anys que estava en estat crític i que ha mort a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Tenia el 80% del cos amb cremades, i és la sisena persona morta a causa de l'explosió de gas. Mentrestant, 16 ferits en l'explosió continuen ingressats: una altra nena, de 10 anys, està en extrema gravetat, 9 ferits més estan molt greus i la resta són pacients greus, segons l'últim comunicat mèdic.

Actualitzat
A fora de l'Hospital de la Vall d'Hebron ja només queda una carpa dedicada al descans dels familiars que es passen el dia al centre, després que dilluns van marxar els vinguts de fora de Catalunya. 

A 9 de les 11 famílies de l'edifici sinistrat ja els han adjudicat un pis temporal. Les altres 2 rebran les claus en funció de l'evolució de l'estat de salut dels seus familiars ferits.

Aquest dilluns es va celebrar el funeral per la penúltima víctima mortal del sinistre, una dona de 40 anys que va morir diumenge d'una insuficiència respiratòria.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut