El confinament augmenta l'estrès i, per tant, pot afectar també la regularitat del cicle mentrual

Les vendes de tests d'embaràs es disparen un 25% a Bèlgica durant el confinament

Actualitzat

Les vendes de tests d'embaràs han crescut un 25% a Bèlgica, segons l'associació de farmàcies d'aquest país. Des que va comença el confinament, aquest repunt ha estat constatat per la majoria de les 600 farmàcies agrupades en aquesta patronal.

Supermercats com Carrefour han vist una evolució semblant en les vendes. A més de la xocolata, les begudes alcohòliques o els productes per fer pastissos, els ha sorprès que les proves d'embaràs -un producte que a Bèlgica poden vendre als seus establiments-, també hagin augmentat considerablement.

 

Cicle menstrual i estrès

Les farmàcies destaquen també un increment de les vitamines, les màscares protectores i els gels per a les mans entre els productes més venuts aquests dies.

Per saber si això implicarà o no un "baby boom" després del confinament, caldrà esperar, però els metges recorden que en situacions estressants és habitual que el cicle menstrual perdi regularitat i es produeixin retards, que tindrien més a veure amb la tensió d'aquesta reclusió que no pas amb una futura maternitat.

Segons Nielsen, la firma principal consultora de consum, les vendes de proves d'embaràs van augmentar molt a França també durant la tercera setmana d'abril, just quan feia un mes del confinament. Concretament, les vendes van incrementar-se un 37%.

ARXIVAT A:
ConsumSalutCoronavirus
Anar al contingut