Badalona

Les urnes i les paperetes arriben als punts de votació

RedaccióActualitzat

A primera hora del matí, el material per al referèndum, urnes i paperetes, ha anat arribant als centres de votació.

És el cas de la Biblioteca de Can Casacuberta, a Badalona, on un grup de voluntaris s'afanyaven a preparar els espais de votació perquè tot estigui llest a les nou del matí, hora d'obertura dels col·legis electorals.

 

Les urnes arriben amb cotxes particulars i en molts casos, enmig dels aplaudiments de les persones que des de les cinc del matí es congreguen a l'entrada dels seus col·legis electoral. És el cas de l'escola La Concepció de Barcelona:

 

Segons les instruccions que es donen en alguns col·legis, la votació es farà sense sobres, una informació que el govern ha confirmat en una compareixença a les vuit del matí. 

 

A l'Escola Progrés de Badalona, les vuit urnes que hi haurà al col·legi electoral han arribat abans de les sis del matí a dins d'una caixa de cartró al maleter d'un cotxe particular. També hi havia la documentació i les paperetes.

Els Mossos han visitat un parell de cops aquesta escola, però no hi han arribat a entrar.

A quarts de set del matí, les urnes i les paperetes ja estaven preparades a les taules de votació. A dins de l'escola i també a fora, s'hi concentren desenes de persones.

 

 

També a Badalona, a la Biblioteca de Can Casacuberta, les paperetes i les urnes ja estan preparades.

 

Les urnes ja estan preparades també a l'Escola Dovella, al barri del Clot de Barcelona, segons ha anunciat l'exdiputat de la CUP David Fernàndez.

A Argentona ha estat l'alcalde, Eudald Calvo, qui ha ensenyat una de les urnes de votació a la gent que s'esperava davant del punt de votació.

De fet, però, la primera imatge d'una sala preparada per a la votació l'ha tingut el diari "The New York Times".

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut