Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.25

Les respostes d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.25, "Els matins", l'espai dirigit i presentat per Lídia Heredia, desgranarà les entrevistes a tres dels dirigents independentistes empresonats sobre qüestions molt concretes: si la desobediència que reclamen ha de ser civil o institucional, en què ha de consistir exactament, si hi ha d'haver govern de coalició o eleccions i quina resposta demanen davant d'una sentència condemnatòria. Les respostes són d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Actualitzat

La taula d'anàlisi
A la tertúlia hi participaran Ferran Espada, Fernando Carrera, Laia Soldevila i l'advocat Carles Monguilod.

Apple s'apunta a les sèries
A partir de l'1 de novembre, els aficionats a les sèries tindran una nova plataforma per "streaming": Apple Televisió. S'analitzarà els seus continguts amb l'expert en tecnologia Genís Roca.

Un director enfeinat
També passarà pel plató d'"Els matins" Sergi Belbel, un dels personatges més prolífers d'aquesta temporada teatral. Explicarà detalls dels set muntatges teatrals que té programats.

Els llibres de la setmana
Al final de la Setmana del Llibre en Català, Anna Guitart proposarà alguns títols literaris en la seva secció dels divendres. I també se'n parlarà amb l'escriptora Najat El Hachmi i l'editor de la revista Núvol, Bernat Puigtobella, que n'ha fet un número especial.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut