Cerdanyola del Vallès

Les protestes dels estudiants anti-Bolonya tanquen per vacances

L'Assemblea d'Estudiants de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona ha anunciat que desocupa "temporalment" la facultat per analitzar la primera fase de les protestes contra el Pla Bolonya. A través d'un comunicat, els estudiants han assegurat que es tracta d'una "petita pausa, però en absolut d'una aturada" i han reiterat que continuen reivindicant el mateix: un referèndum vinculant sobre el Pla, el reconeixement del "dèficit públic", la retirada dels expedients a alumnes de la UAB i la dimissió de la degana de la facultat, Helena Estalella. L'ocupació d'aquest espai va començar el 24 de novembre passat. Els estudiants estan satisfets d'haver "plantat cara" als "intents del deganat i el rectorat per aturar les mobilitzacions".

Actualitzat
Durant les vacances de Nadal, els estudiants de Lletres de la UAB analitzaran el resultat de la seva tancada a la facultat i es reuniran en assemblea el 7 de gener per decidir si reprenen les mobilitzacions.

Amb la desocupació de la facultat de Lletres, l'únic recinte universitari català on encara hi ha estudiants tancats és al rectorat de la Universitat de Barcelona.
Anar al contingut