Les primeres botelles de sake produït a Tuixén sortiran el març del 2016

Les primeres botelles de sake produït a Tuixén sortiran el març del 2016
Josa i Tuixén

Les primeres botelles de sake produït a Tuixén sortiran el març del 2016

Actualitzat
En la imatge en primer pla a l'esquerra d'esquena Antonio Campinsch, propietari de Seda Líquida, a la dreta dos dels seus treballadors a la bodega mentre mouen l'arròs per fer sake. Imatge del 7 de ma

En la imatge en primer pla a l'esquerra d'esquena Antonio Campinsch, propietari de Seda Líquida, a la dreta dos dels seus treballadors a la bodega mentre mouen l'arròs per fer sake. Imatge del 7 de març de 2016. (horitzontal)

(ACN) Les primeres botelles de sake que l'empresa Seda Líquida (Kinu no shizuku) produirà a Tuixén (Alt Urgell) sortiran de la bodega el març del 2016, segons ha confirmat el productor, Antonio Campins, a l'ACN. Campins ha explicat que la bodega està preparada per a començar a produir i que ara mateix "estem a l'espera que ens arribi l'arròs ja sec des del Japó". Un cop arribi l'arròs, ha puntualitzat el productor, es començarà la fermentació que durà uns 50 dies, "si comencem al gener pel mes de març ja podrem degustar les primeres ampolles". La bodega, anomenada Seda Líquida, elaborarà tres tipus de sake anomenats, Kru, Núvol i Kristall. Campins assegura que "si surt bé, seran tres sakes de màxima qualitat, del tipus junmai daiginjo".