Barça

Les posicions de Barça i Eto'o estan als antípodes i la negociació es confirma com el serial de l'estiu

L'afer Samuel Eto'o s'està convertint en un "embolica que fa fort". Ahir al matí, el seu representant deia, davant la sorpresa general, que no havia rebut mai cap oferta del Manchester City. El Barça està convençut que això és fals, i fins i tot diu que l'entorn del futbolista també ha parlat amb el Chelsea i el Milan. Amb tot, Eto'o ha dit que refusarà l'oferta que li ha fet el Barça per allargar el contracte dos anys més. El club blaugrana, però, ja treballa en el fitxatge de Villa o de Forlán, com a pla alternatiu.

Actualitzat
Ara ja es pot dir ben alt. El cas Eto'o ja és oficialment el primer culebron d'aquest estiu. Ahir al matí, el representant del jugador va fer una posada en escena insòlita, ensenyant un correu electrònic i un missatge al mòbil on el Barça oferia dos anys més de contracte al davanter.

Eto'o parla per la boca de Mesalles i diu que no accepta aquesta oferta perquè no la troba sincera, que està molest amb les filtracions que ha fet el club, i que mai ha arribat a cap acord amb el Manchester City.

El Barça busca davanter centre

Al Barça li consta que Eto'o ja havia pactat el seu sou amb el City i amb dos clubs més. Per tant, ara mateix, les dues parts estan als antípodes, clarament distanciades. Però, passi el que passi amb Eto'o, el Barça busca davanter centre. Primera opció, Villa. El club blaugrana oferiria entre 35 i 40 milions d'euros a un València que es fa el despistat. Si falla Villa, el pla B es diu Diego Forlán.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut